επαφή

Η σελίδα manhealth.gr είναι μια καθοδηγητική σελίδα, η οποία δημιουργήθηκε από άνδρες για άντρες. Αποτελεί αυτή ένα μοναδικό μέρος όπου άντρες όλων των ηλικιών μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με θέματα που σχετίζονται με την ζωή ενός άνδρα, βρίσκοντας εδώ συμβουλές για πολλά ενοχλητικά θέματα και ερωτήσεις που θέτει καθε άνδρας κάποιας συγκεκριμένης ηλικίας στον εαυτό του. Στις πτυχές της ιστοσελίδας μας μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που αφορούν διάφορους τομείς, οι οποίοι θα έπρεπε να ενδιαφέρουν κάθε πραγματικό άνδρα. Ο ιστοσελίδα μας αποτελεί έναν χώρο για αυτούς που ζουν ενεργά, περιμένουν περισσότερα από την ζωή και γνωρίζουν ότι «τίποτα δεν γίνεται από μόνο του». Ο στόχος και η αποστολή μας είναι να μοιραζόμαστε τις γνώσεις με τους αναγνώστες μας, επάνω σε θέματα που σχετίζονται με την ζωή κάθε άνδρα.

Η manhealth.gr ανήκει σε μια ομάδα μέσων ενημέρωσης, τα οποία διαχειρίζεται ο διαφημιστικός οργανισμός Adinspire sp. z o. o.. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στον ιστότοπο. Το υλικό που συμπεριλαμβάνεται στην σελίδα προέρχεται από εξωτερικούς συγγραφείς. Οι πληροφορίες για τα προϊόντα που θα βρείτε στον ιστότοπο προέρχονται από τους κατασκευαστές και τα συνεργαζόμενα δίκτυα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή και την διανομή τους. Ο ιστότοπος έχει χαρακτήρα ενημερωτικό και καθοδηγητικὀ.

Αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας είναι ο Πολύδωρος Κωνσταντόπουλος, παθιασμένος με το γράψιμο, τα ταξίδια και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

    Έλαβε γνώσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πρακτικής εργάστηκε τόσο σε νοσοκομεία όσο και σε ιδιωτικές κλινικές και γυμναστήρια. Διευρύνει τις γνώσεις του στον τομέα της ιατρικής και της διατροφής συμμετέχοντας σε συνέδρια, συμπόσια και εργαστήρια διατροφής. Κάθε πρόγραμμα διατροφής που αναπτύσσεται από αυτόν προσαρμόζεται ξεχωριστά στις ανάγκες και τις προσδοκίες του πελάτη. Ειδικεύεται στην αποτροπή του εφέ yo-yo.

    Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο

    Επιβεβαιώστε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου μας. Πολιτική Απορρήτου