Προβλημα στυσησ. Τι μπορούμε να κάνουμε εάν έχουμε προβλήματα με την στύση. Πώς θα καταπολεμήσουμε την προβλήματα στύσης

Προβλημα στυσησ. Τι μπορούμε να κάνουμε εάν έχουμε προβλήματα με την στύση. Πώς θα καταπολεμήσουμε την προβλήματα στύσης

Όταν προκύψουν προβλήματα στύσης, ο άνδρας μπορεί να αρχίσει να αισθάνεται πολύ άβολα, για να μην πούμε τίποτε χειρότερο. Τα προβλήματα με την στύση επηρεάζουν έναν μεγάλο αριθμό ανδρών όλων των ηλικιών και τα αίτια είναι πολύ διαφορετικά. Συχνά το πρόβλημα προκαλείται λόγω συναισθηματικών διαταραχών, αλλά σε έναν τεράστιο αριθμό περιπτώσεων έχουμε επίσης να κάνουμε με σωματικές ασθένειες. Εάν γίνει σωστή διάγνωση του προβλήματος, η προβλημα στυσησ δεν πρέπει και να σημαίνει το τέλος του κόσμου. Ανάλογα με την φύση της πηγής του προβλήματος, μπορείτε να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για την εξάλειψη του προβλήματος.

κατάταξη – συμπληρώματα διατροφής για καλύτερη στύση

Από πού προέρχονται τα προβλήματα με την στύση;

Πολύ συχνά τα προβλήματα στύσης σχετίζονται με την συναισθηματική (ψυχική) κατάσταση του ανδρός. Ο αγχωτικός τρόπος ζωής, η έλλειψη ψυχικής ανάπαυσης από το στρες της δουλειάς, διάφορα θέματα που μας προβληματίζουν, όλα αυτά μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την σεξουαλική ζωή ενός άντρα. Τα συναισθηματικά προβλήματα σε μία σχέση περιορίζουν επίσης συχνά τις σαρκικές επαφές του ζευγαριού. Πρόκειται περί προβλημάτων ψυχολογικής φύσεως, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία

Μια άλλη αιτία της προβλημα στυσησ είναι η φυσιολογική γήρανση του οργανισμού. Με την ηλικία, τα επίπεδα τεστοστερόνης μειώνονται και ως εκ τούτου μπορεί να υπάρξει σημαντική μειωση της λίμπιντο. Στους άνδρες μέσης ηλικίας εμφανίζονται επίσης διάφοροι τύποι ασθενειών που μπορούν να προκαλέσουν προβλημα στυσησ. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι νευρολογικές διαταραχές, οι κυκλοφορικές διαταραχές, οι ασθένειες του προστάτη, ο διαβήτης και πολλές άλλες. Σε αυτή την κατηγορία των αιτίων μπορούμε επίσης να συμπεριλάβουμε και τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής, δηλαδή την κακή διατροφή, την έλλειψη άσκησης, την κατανάλωση αλκοόλ ή τσιγάρων.

Πώς θα αναγνωρίσετε τα προβλήματα στύσης; Τι να προσέξετε όταν υπάρξουν προβλήματα στύσης

Έχοντας κατά νου όσα ήδη αναφέραμε στην προηγούμενη παράγραφο, ένας άνδρας θα πρέπει να είναι σε θέση πιά να γνωρίζει που βρίσκεται το πρόβλημα της προβλημα του στυσησ, στο μυαλό του; Στο σώμα; Ή μήπως και στα δύο …
Εάν αισθανόμαστε ότι η υγεία μας είναι καλή όμως δεν υπάρχει καμμία επιθυμία για σεξουαλική προσέγγιση, τότε ας δοκιμάσουμε να κάνουμε μια ανάλυση των αισθημάτων και των συναισθημάτων μας, διότι ίσως οι σχέσεις μας με την σύντροφό μας να παραπαίουν. Θα πρέπει επίσης να κοιτάξετε και τον εαυτό σας από απόσταση και να αναρρωτηθείτε μήπως χρειάζεστε ανάπαυση, σωματική και ψυχική.

  • Εάν σίγουρα νιώθουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με εμάς και δεν αισθανόμαστε όπως θα έπρεπε, πράγμα το οποίο επηρεάζει και την λίμπιντό μας, τότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε πού βρίσκεται ο λόγος για αυτή την κατάσταση.
  • Φυσικά, θα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας, «κάνω τα πάντα ώστε να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση;». Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα πρέπει να σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο.
  • Τα προβλήματα με την στύση έχουν πάντοτε μία αιτία, όσο πιο γρήγορα αυτή εξιχνιαστεί, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να αποχαιρετήσετε τα προβλήματα στύσης.

Η προβλημα στυσησ μπορεί να οδηγήσει σε πολλά άλλα προβλήματα

Δυστυχώς … όταν ένας άνδρας έχει προβλήματα στύσης, μπορεί αυτό να οδηγήσει σε πολλές άλλες δυσάρεστες καταστάσεις. Εννοούμε εδώ κυρίως την επιδείνωση της σχέσης του με την σύντροφό του. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν άνδρα από το να γνωρίζει ότι δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες της συντρόφου του. Όλοι γνωρίζουν που οδηγεί αυτή η κατάσταση, σε τίποτε το ευχάριστο. Θα πρέπει επίσης να προστεθεί ότι τα προβλήματα στύσης οδηγούν σε σημαντική μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας και είναι γνωστό ότι … λιγότερο σεξ σημαίνει πως το σώμα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

κατάταξη – συμπληρώματα διατροφής για καλύτερη στύση

προβλημα στυσησ

Πώς θα αντιμετωπίσετε την προβλημα στυσησ; Τι να κάνετε όταν υπάρξουν πρόβλημα με την στύση…

Εάν η πηγή του προβλήματος είναι ψυχολογική, εξετάστε την δυνατότητα επίλυσης του προβλήματος. Συχνά καταλήγουμε στην ανάγκη να βελτιώσουμε την σχέση σας με την σύντροφό μας ή να κατευθύνουμε την ζωή μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μας προκαλεί νεύρα και άγχος. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο όμως επειδή η ανθρώπινη ζωή είναι αρκετά περίπλοκη ώστε να μην επικεντρώνεται μόνο στα θέματα του κρεβατιού .. παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να προσπαθήσετε.

Εάν η προβλημα στυσησ προκαλείται από την κακή κατάσταση του σώματός μας, πρέπει να ληφθούν μέτρα για την βελτίωσή της. Εάν η αιτία είναι κάποια ασθένεια τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκευθούμε έναν ιατρό. Εάν διάγουμε έναν όχι και τόσο υγιή τρόπο ζωής, φυσικά αυτό θα πρέπει να το αλλάξουμε.

Πώς θα καταπολεμήσετε την προβλημα στυσησ; Πώς μπορείτε να εξαλείψετε αυτή την δυσάρεστη κατάσταση;

Ας υποθέσουμε ότι γνωρίζουμε τις αιτίες των προβλημάτων με την στύση, ξέρουμε το γιατί, κλπ. Δεν θα πρέπει να φοβόμαστε να αγωνιστούμε για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή! Πρέπει να ληφθούν αποφασιστικά βήματα για την επίλυση του προβλήματος. Εάν χρειάζεται να βελτιώσετε την σχέση σας με την σύντροφό σας – να το κάνετε, ακόμη και εάν αυτό προϋποθέτει θυσίες. Εάν είσαστε άρρωστοι – θεραπευτείτε, είναι απαραίτητο. Εάν σας λείπει η σφριγηλότητα και η λίμπιντο, βοηθήστε τον εαυτό σας με συμπληρώματα, μπορείτε εύκολα να βρείτε στην αγορά καλά χαπια για στυτικη δυσλειτουργια χωρισ συνταγη στα φαρμακεια.

Η μειωμένη λίμπιντο δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου. Μην φοβάστε να καταπολεμήσετε τις προβλημα στυσησ!

Κάποιοι θα πουν “τι έχω να χάσω;” κάποιοι άλλοι “μία φορά ζουμε” και όντως έχουν για πολλούς λόγους δίκιο. Η ζωή μας δεν πρέπει να είναι βασανιστική, φτάνει να γνωρίζει κανείς το πρόβλημά του και να έχει την επιθυμία να βελτιώσει την κατάσταση. Εάν προσεγγίσουμε σοβαρά το θέμα, τα προβλήματα στύσης δεν θα πρέπει να διαρκούν επ ‘αόριστον.

κατάταξη – συμπληρώματα διατροφής για καλύτερη στύση

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Έλαβε γνώσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πρακτικής εργάστηκε τόσο σε νοσοκομεία όσο και σε ιδιωτικές κλινικές και γυμναστήρια. Διευρύνει τις γνώσεις του στον τομέα της ιατρικής και της διατροφής συμμετέχοντας σε συνέδρια, συμπόσια και εργαστήρια διατροφής. Κάθε πρόγραμμα διατροφής που αναπτύσσεται από αυτόν προσαρμόζεται ξεχωριστά στις ανάγκες και τις προσδοκίες του πελάτη. Ειδικεύεται στην αποτροπή του εφέ yo-yo.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο

Επιβεβαιώστε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου μας. Πολιτική Απορρήτου