Ποιο είναι το σωστό μήκος του πέους; Τι δείχνει η στατιστική; Θα έπρεπε κάποιοι να ντρέπονται εν συγκρίσει με κάποιους άλλους;

Σε αυτό το άρθρο, θα ασχοληθούμε με ένα θέμα που φαίνεται να είναι λίγο μυστηριώδες και οι άνθρωποι δεν μιλάνε πραγματικά γι’ αυτό. Δηλαδή: Ποιο είναι το σωστό μήκος του πέους; Πολλοί άνδρες σίγουρα κάποιες φορές αναρωτιούνται εάν το μέγεθος του πέους τους είναι μέτριο ή εάν υπερβαίνει το κανόνικό. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον ζήτημα από ψυχολογικής πλευράς, διότι ορισμένοι ίσως να έχουν συμπλέγματα, μα στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του μορίου τους. Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε λίγο το θέμα για εκείνους που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για αυτό.

Πρώτα απ ‘όλα – Πώς να μετρήσετε σωστά το μήκος του πέους;

Το ακριβές μήκος του πέους σε κατάσταση ηρεμίας – και σε στύση – θα το μάθετε μόνο όταν το μετρήσετε σωστά. Το πέος δεν το μετράμε από το κάτω μέρος ή από την επάνω πλευρά, αλλά από το πλάι. Και στις δύο καταστάσεις, σε ανάπαυση και κατά την στύση, τοποθετήστε τον χάρακα στην μία πλευρά του πέους και αγγίξτε με την βάση του το ηβικό οστό. Λάβετε υπόψη ότι εάν μετράτε ένα πέος σε κατάσταση στύσης, πρέπει πρώτα να επιτύχετε την μέγιστη στύση. Όσον αφορά στην μέτρηση της περιφέρειας θα χρειαστείτε μία μεζούρα ή θα πρέπει να λάβετε το μήκος με την βοήθεια ενός κορδονιού και στην συνέχεια να το εφαρμόσετε σε έναν χάρακα.

Ποιο είναι το σωστό μήκος του πέους; Τι δείχνει η στατιστική; Θα έπρεπε κάποιοι να ντρέπονται εν συγκρίσει με κάποιους άλλους;

Ποιο είναι το μέγεθος ενός μέσου πέους; ποιο είναι το μέσο μήκος και πάχος ενός πέους;

Χάρη σε έρευνες που διεξήχθησαν σε μία ομάδα περίπου 14,5 χιλιάδων ανδρών, οι επιστήμονες βρήκαν το μέσο μέγεθος του πέους. Θα πρέπει να τονιστεί αμέσως ότι δεν βρέθηκε καμμία άλλη συσχέτιση μεταξύ του μεγέθους του μορίου και άλλων χαρακτηριστικών, όπως π.χ. του μεγέθους του πέλματος ή του ύψους. Σε κατάσταση ηρεμίας, το μέσο πέος έχει μήκος 9,16 εκ. με περιφέρεια 9,31 cm. Κατά την διάρκεια της στύσης το μήκος του είναι 13,12 εκ. και η περιφέρεια 11,66 εκ. Τα παραπάνω μεγέθη πέους αποτελούν αποτέλεσμα πολλών μελετών.

Σύγκριση του μήκους του πέους σε διαφορετικές εθνότητες

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, όταν συγκρίνονται διαφορετικές φυλές και προελεύσεις, το μέγεθος του μορίου είναι παρόμοιο. Το 2015 στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε μια μελέτη, η οποία επιβεβαίωσε ότι για το μεγαλύτερο πέος μπορούν να καυχιούνται κάτοικοι χωρών όπως το Κονγκό, το Εκουαδόρ και η Γκάνα, όπου το μέσο μήκος είναι 17 εκατοστά. Οι Ούγγροι με μέσο μήκος τα 16cm σημείωσαν την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη. Τα μικρότερα πέη τα έχουν οι Ασιάτες – περίπου στα 10εκ.

Το μέγεθος έχει σημασία; Το μήκος; Το πάχος; Ή μήπως η τεχνική είναι πιο σημαντική…

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη στην BMC Women’s Health, οι κυρίες, εάν μπορούσαν να αλλάξουν κάτι στο πέος, θα ήθελαν αυτό να είναι παχύτερο παρά μακρύτερο. Οι γυναίκες λένε συχνά ότι το μέγεθος δεν έχει τόση σημασία και αυτό που μετράει είναι το πάθος και η εφευρετικότητα, αναρρωτιόμαστε αν αυτό που λένε είναι αλήθεια. Πολλοί άντρες, παρά το γεγονός ότι οι σύντροφοί τους δεν απαιτούν κάτι τέτοιο, αποφασίζουν συχνά να διευρύνουν το πέος τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πιθανώς απλά και μόνο για τον εαυτό τους.

Συμπερασματικά, πρέπει να πούμε ότι το μέγεθος του πέους κατά ένα μεγάλο τμήμα του άρρενος πληθυσμού είναι πάνω κάτω της τάξεως των 10-15 εκ και πρόκειται για ένα μέγεθος, το οποίο επαρκεί πλήρως για μία επιτυχημένη επαφή.

Sending
User Rating 5 (2 votes)

Έλαβε γνώσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πρακτικής εργάστηκε τόσο σε νοσοκομεία όσο και σε ιδιωτικές κλινικές και γυμναστήρια. Διευρύνει τις γνώσεις του στον τομέα της ιατρικής και της διατροφής συμμετέχοντας σε συνέδρια, συμπόσια και εργαστήρια διατροφής. Κάθε πρόγραμμα διατροφής που αναπτύσσεται από αυτόν προσαρμόζεται ξεχωριστά στις ανάγκες και τις προσδοκίες του πελάτη. Ειδικεύεται στην αποτροπή του εφέ yo-yo.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο

Επιβεβαιώστε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου μας. Πολιτική Απορρήτου