Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικές με το πέος, τις οποίες αξίζει να γνωρίζετε.

Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικές με το πέος, τις οποίες αξίζει να γνωρίζετε.

1. Το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει μείωση του μεγέθους του πέους κατά την διάρκεια της στύσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κάπνισμα προκαλεί ασθενέστερη κυκλοφορία του αίματος και, όπως γνωρίζετε, η αρσενική στύση βασίζεται στη ροή του αίματος προς τα αιμοφόρα αγγεία του πέους.

2. Γνωρίζετε ότι η λέξη “πέος” προέρχεται από την Λατινική, η οποία την δανείστηκε από τα Ελληνικά; Στα Λατινικά σημαίνει “ουρά” και κάτι τέτοιο, όσο να ‘ναι, θα ταίριαζε λίγο.

3. Έχετε ακούσει ποτέ για το πλάσμα που έχει το μεγαλύτερο πέος; Πιθανότατα να σκέφτεστε τον ταύρο, το άλογο ή ένα άλκα .. ε λοιπόν, όχι, ο κάτοχος του μεγαλύτερου πέους είναι ένα γιγάντιο θηλαστικό – μια μπλε φάλαινα, το πέος της οποίας φτάνει μέχρι και τα 2,5 μέτρα. ΟΥΑΟΥ

4. Υπάρχει μια ασθένεια που λέγεται “Διφαλλία”. Συνίσταται στο γεγονός ότι ο άντρας έχει δύο πέη. Υπάρχουν περίπου 100 άντρες στον κόσμο με αυτή την ασθένεια.

Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικές με το πέος
5. Η μέση διάρκεια του οργασμού ενός άνδρα είναι 6 δευτερόλεπτα ενώ σε μια γυναίκα είναι 23 δευτερόλεπτα. Άραγε, γιατί υπάρχει αυτή η άδικη διαίρεση; 🙂

6. Αποδεικνύεται τελικά ότι το μέγεθος έχει σημασία για τις γυναίκες. Οι γυναίκες δεν θέλουν να το παραδεχτούν αυτό άμεσα και δίνουν πάντοτε υπεκφεύγουσες απαντήσεις, αλλά σύμφωνα με έρευνες που διεξήχθησαν σε διάφορες περιοχές του κόσμου, πάνω από το 50% των γυναικών που ερωτήθησαν είπαν ότι το μέγεθος είναι σημαντικό. Πιθανώς αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί άνδρες στίβουν το κεφάλι τους αναζητώντας κάποιον τρόπο για να διευρύνουν το πέος τους.

7. Ο άντρας δεν χρειάζεται τον εγκέφαλο για να έχει εκσπερμάτωση. Συχνά οι άντρες σκέφτονται ότι κάτι τέτοιο τους κάθεται στο κεφάλι και υπάρχει σίγουρα λίγη αλήθεια και σε αυτό, αποδεικνύεται όμως ότι ο νωτιαίος μυελός είναι υπεύθυνος για την αρσενική εκσπερμάτωση.

8. Στην Ιαπωνία, στην πόλη Kawasaki κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Απριλίου τελείται η «γιορτή του πέους». Στους δρόμους εμφανἰζονται ομοιόματα φαλλών και μπορείτε να αγοράσετε γλειφιτζούρια και άλλα gadgets σε σχήμα πέους στους παρακείμενους πάγκους του παζαριού. Δεν χρειάζεται, εννοείται, να αναφερθεί ότι η συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση είναι τεράστια και φυσικά έρχονται και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

9. Κατά την στύση, το αρσενικό πέος αυξάνεται κατά περίπου το 60% του όγκου του.

10. Οι άντρες έχουν κατά μέσο όρο 11 στύσεις στην διάρκεια της ημέρας και 9 τη νύχτα, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Sending
User Rating 5 (2 votes)

Έλαβε γνώσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πρακτικής εργάστηκε τόσο σε νοσοκομεία όσο και σε ιδιωτικές κλινικές και γυμναστήρια. Διευρύνει τις γνώσεις του στον τομέα της ιατρικής και της διατροφής συμμετέχοντας σε συνέδρια, συμπόσια και εργαστήρια διατροφής. Κάθε πρόγραμμα διατροφής που αναπτύσσεται από αυτόν προσαρμόζεται ξεχωριστά στις ανάγκες και τις προσδοκίες του πελάτη. Ειδικεύεται στην αποτροπή του εφέ yo-yo.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο

Επιβεβαιώστε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου μας. Πολιτική Απορρήτου